Har du ett byggprojekt vi kan hjälpa till med?

FÅ GRATIS OFFERT

BADRUM

Badrumsrenovering

Inför varje badrumsrenovering påbörjar vi projektet med att boka in ett hembesök. Under besöket går vi igenom badrummet och lyssnar på kundens tankar och önskemål.

Läs mer

KÖKSRENOVERING

Köksrenovering

Vi hjälper dig med ditt drömkök så att du aldrig behöver kompromissa mellan funktionalitet och design. Vi ger gärna råd om materialval oavsett om du önskar ett budget  – eller lyxkök.

Läs mer

ALTANBYGGE

Altan

Det är viktigt att tänka igenom platsen där altanen ska byggas, samt konstruktion och hållbarhet. Vill du ha en altan byggd på lösa plintar, skruvplint eller kanske gjuta en egen lösning?

Läs mer

TILLBYGGNAD

Tillbyggnad

Vi utför olika sorters tillbyggnader, allt från murning till trä, anpassade till behov och önskemål. Vi följer noggrant bygglov och garanterar väl utförda arbeten, inklusive el och VVS, från start till slut.

Läs mer

BETONGARBETE

Betongarbete

Vi utför både mindre och mer komplexa betongarbeten. Innan vi börjar gjuta betongen startar vi oftast med att bygga gjutformar och armering. Det är viktigt att gjutningen sker snabbt och effektivt.

Läs mer

MÅLERI

Måleri

Går du i tankarna att måla om hemma? Våra yrkesskickliga målare hjälper dig med invändig målning av väggar, tak, väggar och snickerier, samt utvändig målning av fasader, fönster,  dörrar, portar m.m.

Läs mer

SNICKERI

Snickeri

Ska du bygga om eller bygga nytt och behöver hjälp av en snickare? Vi kan hjälpa dig genom hela processen, från planering till bortforsling av byggavfallet.

Läs mer

Våra byggtjänster

Vi är experter på byggande!

Din Bygg erbjuder byggtjänster till privatpersoner och företag i Stockholm och närliggande kommuner.

Vi utför alla slags byggarbeten såsom renoveringar, utbyggnader, snickeri och måleri m.m. Vi erbjuder helhetslösningar och tar oss an bygguppdrag oavsett storlek.

Vi har kollektivavtal och en omfattande ansvarsförsäkring hos Länsförsäkringar för att våra kunder ska känna sig så trygga som möjligt. För säkerheten på arbetsplatserna bär samtliga våra anställda ID06. Vi tar självklart också ansvar för miljön och är noggranna med sopsorteringen i  alla våra projekt.

I samband med alla våra tjänster kan du som privatperson nyttja ROT-avdrag.

Välkommen att kontakta oss!

Badrumsrenovering

Är det dags att renovera badrummet? Det hjälper vi gärna till med så tveka inte att höra av dig!

Inför varje badrumsrenovering påbörjar vi projekten med att boka in ett hembesök. Under besöket går vi igenom badrummet och lyssnar på kundens tankar och önskemål. Därefter ber vi kunden att skickar en ritning så att vi kan planera arbeten på bästa sätt utifrån resultatet av hembesöket och enligt branschregler och standarder.

I det tredje steget bestämmer vi tillsammans ett startdatum. När vi därefter påbörjar arbetet inleder vi med att täcka närliggande områden i bostaden för att minska damm spridningen. Rivningen tar vanligen cirka 1–3 dagar, i samband med det byter vi ut rören och återställer därefter både golv och väggarna på ca 2 dagar. I nästa steg lägger vi värmegolv om så önskas. Innan vi lägger våtrumskakel och klinkers flytspacklar vi även golvet och därefter installerar vi samtliga tillbehör. Slutligen gör vi en gemensam besiktning och överlämnar alla handlingar. Normalt sätt brukar hela badrumsrenoveringen ta cirka 20 dagar.

Köksrenovering

Vi hjälper dig med ditt drömkök så att du aldrig behöver kompromissa mellan funktionalitet och design. Vi hjälper dig gärna med dina materialval oavsett om du önskar ett budget- eller lyx kök. Vi har lång erfarenhet och är flexibla, därför kan vi påbörja arbeten med kort varsel.

Altan

Inför altanbygge är det viktigt att tänka igenom platsen där den ska byggas på. Det är även viktigt att tänka på dess konstruktion och hållbarhet. Vill du tillexempel ha en altan byggd på lösa plintar, skruvplint eller kanske gjuta en egen lösning. Inför altanprojekt besöker vi kunden först och kommer därefter med förslag utifrån kundens önskemål och markens förutsättningar. Det finns vanligen flera olika utformningsalternativ att välja bland och möjligheten till val av olika trämaterial.

Tillbehör

När man bygger sin altan kan det vara svårt att välja rätt belysning. Detta gäller även i samband med poolbygge. Vi hjälper gärna till med detta och har tidigare erfarenhet av rådgivning vid val av belysning och diverse tillbehör.

Tillbyggnad

Vi utför olika sorters tillbyggnader, allt från murning till trä. Tack vare vår erfarenhet har vi inga problem med att anpassa oss efter kundernas behov och utföra tillbyggnader efter deras önskemål. Vi följer noggrant bygglov och garanterar väl utförda arbeten, inklusive el och VVS, från start till slut.

Betongarbete

Vi utför alla former av betongarbeten och har stor erfarenhet inom området. Både i form av mindre arbeten och mer komplexa projekt. Vi arbetar till exempel med att lägga betonggrunder inför vidare byggen.

Innan vi påbörjar att gjuta betongen startar vi vanligen med att bygga gjutformar och armering. Det är viktigt att gjutningen sker snabbt och effektivt för att säkerställa bästa resultat. Vi är stolta över att vi har duktiga medarbetare med lång erfarenhet som möjliggör att vi kan utföra sådana arbeten på ett säkert och tidseffektivt sätt. Allt för att du som kund ska känna dig säker och få det bästa möjliga resultatet.

Inför samtliga projekt ser vi att kunden skickar över ritningar och berättar mer om sina önskemål för att vi ska få en god grundförståelse inför arbetet. I steg två kommer vi ut och tittar på marken/arbetsområdet för att diskutera arbetet vidare och tillsammans bestämma hur det ska utföras effektivt. Därefter bestämmer vi ett startdatum och levererar ett väl utfört arbete av högsta kvalitet.

Måleri

Går du i tankarna att måla om hemma? Våra yrkesskickliga målare hjälper dig att uppnå det optimala resultatet.

Vi utför uppdrag såsom invändig målning av väggar, tak, väggar och snickerier, samt utvändig målning av fasader, fönster,  dörrar, portar m.m.

Välkommen att kontakta oss!

Snickeri

Ska du bygga om eller bygga nytt och behöver hjälp av en snickare? Vi kan hjälpa dig med ditt projekt!

Vi har många års erfarenhet av olika typer av snickeriuppdrag. och kan hjälpa dig genom hela processen, från planering till bortforsling av byggavfallet.

Vi kan t ex hjälpa dig med:

  • Byte av dörrar och fönster
  • Montering kök
  • Renovering inomhus
  • Innerväggar
  • Lister
  • Renovering utomhus
  • Altanbygge
  • Fasad

Välkommen att kontakta oss!